Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi'den madalyalara ambargo

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Sporcuları, katıldıkları şampiyonada madalyalara ambargo koydu.

SPOR
Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi'den madalyalara ambargo

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Sporcuları, İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen Marmara Bölge Şampiyonasında büyük bir başarı örneği göstererek, madalyaları topladı. Sikletlerinde 
Elit Clas Kadınlar 60 kg.'da Özge Nur Avcıl 1., Elit Clas Erkekler 54 kg.'da Ahmet Hakan Toptek 3., U-23 45 kg.'da Aysel Asya Pelin 1., U-23 48 kg.'da Burak Gürsu 1., U-23 +91 kg.'da Mertcan Terzi 1., U-23 71 kg.'da Muhammed Taha Perioğlu 2. ve U-23 60 kg.'da Hilal Şimşek ise 2. oldu.

Ayrıca, Gençler Kategorisinde ise; 48 kg.'da Ayberk Atış 2., yine 48 kg.'da Ahmet Hasan Ateş 3., 57 kg.'da Ebrar Alioğlu 3. ve 54 kg.'da ise Nisa demir 3. olarak
şampiyonayı tamamlamıştır.

Hendek Şampiyonlar Fıgt Akademi Spor Kulübü Sporcuları, şampiyonadan toplamda 11 madalya alarak ilçemize dönmüşlerdir. Kürsü yapan şampiyonlar Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Muay Thai Federasyonu Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'na girmeye hak kazanmışlardır.

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Atrenörü Erkan Yılmaz, "Kurulduğumuzdan bugüne kadar kulübümüz adına yakaladığımız en çok madalya sayısına ulaştık. Sporcularımın göstermiş olduğu bu üstün gayret ve başarıdan dolayı hepsini ayrı ayrı tebrik ederim ve alınlarından öperim. Bu yakaladığımız başarı neticesinde inşallah ilçemizi ve ilimizi Türkiye Şampiyonası adına daha çok çalışarak en iyi şekilde temsil edebileceğimizi düşünüyorum. Kulübümüze ve öğrencilerimize maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen saygı değer velilerimize ve Sancak Yapı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ateş' e sonsuz teşekkürlerimi iletirim" diyerek, sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 1 =