Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi’den Düzce’ye Çıkartma

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü sporcuları Özgenur Avcıl, Ahmet Hakan Toptek ve Efe Çiçek Düzce’de yapılacak olan DIEWOLFE FIGHT ARENADA, sahne alacak.

SPOR
Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi’den Düzce’ye Çıkartma

Hendeğimizin yetiştirdiği Profesyonel Kickboks ve MuayThai sporcusu ÖzgenurAvcıl Dünyaca ünlü dövüşçülerin yer alacağı bu dev organizasyonda ringe çıkacak.Özgenur Avcıl yapılacak olan müsabakada Profesyonel ve Amatör Klasmanda Asya Şampiyonu olan İran’lı rakibi RozhinaEbrahimi ile kozlarını paylaşacak.

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi ve Aynı zamanda MuayThaiMilli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz Maç için teklif geldiği andan itibaren çalışmalara daha da hız verdiğini, sporcusunun bu tarz maçlara çok çıktığını ve tecrübeli olduğunu bu maçında üstesinden gelebileceğini dile getirdi.

Şampiyonumuz ÖzgenurAvcıl yaptığı açıklamada bu tarz müsabakaları çok oynadığını dönem dönem form düşüklüğü olduğunu fakat toparlanarak seri galibiyetler aldığını dile getirdi.

Hendek Şampiyonlar Fıght Spor kulübü olarak alt klasmandan yetişen sporcularınıda bu tarz profesyonel maçlara hazırladığını, 57 Kg da Ahmet Hakan Toptek, 71 Kg da Efe Çiçek organizasyonda profesyonel maça çıkacaktır.Erkan Hoca sporcularının yenmek yada yenilmesinin kendisi için çok önemli olmadığını yeterki seyredilmeye layık ve kaliteli bir maç sergilemesini istediklerini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti.

Tarih : 18.11.2023  /  Cumartesi
Saat : 18:00

Organizasyon Aderesi: Düzce Kalıcı Konutlar Spor Salonu
Hendek’liKickboks Severleri Şampiyonumuz ÖzgenurAvcıl’a Destek Vermeye Davet Ediyoruz.

(Müsabakalar Biletlidir – Biletler Salon Kapılarından Temin Edilebilir)

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 6 =