Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hendek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı ve Yönetimi Basın Mensuplarını Ağırladı

Hendek Anadolu Lisesi Okul Aile Başkanı Erol Çetinkala ve Yönetimi, yaşadıkları sancılı süreçte yanlarında olan Hendek'li basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

İLÇELER
Hendek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı  ve Yönetimi Basın Mensuplarını  Ağırladı

Hendek Anadolu Lisesi Okul Aile Başkanı Erol Çetinkala ve Yönetimi, yaşadıkları sancılı süreçte yanlarında olan Hendek'li basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Hendek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı ve Yönetimi, 670 Öğrencinin öğrenim gördüğü Hendek Anadolu Lisesi için alınan yıkım kararı ile ilgili olarak yaşanılan o sancılı ve zor günlerde verdiği desteklerden dolayı yanlarında olan Hendek'li basın mensuplarına kahvaltı programı düzenleyerek teşekkür etti.

Yemen Kahvesi isimli bir mekanda düzenlenen kahvaltı programına; Hendek'li gazetecilerden Ahmet Çileci, Orhan Topçu, Bülent Yaman ve Cemil Tekin katıldı.

Kahvaltı öncesinde Okul Aile Başkanı Erol Çetinkala ve kahvaltı programına katılan Öğrenci velileri yaşanılan süreçle ilgili ve bundan sonra yaşanacak gelişmelerle alakalı olarak sohbet ettiler.

Hendek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Erol Çetinkala, süreçle ilgili olarak şunları söyledi. Başkan Çetinkala, "Vermiş olduğumuz haklı mücadelemizden sonra Öğrencilerimiz, Akova Mahalesi'nde bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Endüstri Teknik Meslek Lisesi alanı içerisinde yer alan ek binaya yerleştirildi. Çocuklarımız eğitim ve öğretim hayatlarını burada sürdürecekler. Burada bina olarak ufak tefek eksiklerimiz dışında, büyük bir eksikliğimiz yok. Çocuklarımızın servis ve yemek ihtiyaçları karşılanıyor Güvenlik konusunda da emniyetimiz destek de bulunuyor. İleriki günlerde okulumuzda Özel Güvenlik Görevlisi görevlendirilecek. Okulumuz için her anlamda yapılan tadilat ve eksik görülen çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki haftadan sonra Allah'ın izniyle hiçbir eksiğimiz kalmayacak ve çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürecek." dedi.

Son olarak Başkan Çetinkala, kendilerine vermiş oldukları desteklerinden ve kahvaltı programlarına katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Gerçekleştirilen kahvaltı programı, içilen kahvelerin sonrasında günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 7 =