Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hakan Soylu, Futbol Kariyerini Noktaladı

İlçenin yetiştirdiği ender futbolcularından biri olan bir dönem Hendekspor forması altında harikalar yaratan ve şampiyonluk yaşayan Kaptan Hakan Soylu, 40 yaşında futbolu bıraktı.

SPOR
Hakan Soylu, Futbol Kariyerini Noktaladı

Futbol kariyerine Hendekspor ile başlayan ve ardından birçok takımdan hem profesyonel olarak hem de amatör olarak forma giyen ve kariyerinde birçok başarıya imza atan Hakan Soylu, futbol kariyerine noktayı koydu.

19.06.1983 doğumlu olan Soylu, oynadığı takımlarda attığı bir birinden güzel gollerle hem takımını sırtladı hem de adından söz ettirdi. Futbol yaşantısında önemli takımların formasını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Soylu, sırasıyla Hendekspor, Ofspor, Nazilli Belediye, Batman Petrol, Sarıyer, Karagümrük Tavşanlı Linyitspor, Ankara TKİ, Arifiye Kalaycıspor, Gerede 1970 FK, Tekirdağspor ve son olarak As Akyazıspor forması giydi. Usta futbolcu Hakan Soylu, aldığı karar sonrası sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla futbol yaşantısına nokta koyduğunu belirtti.

Dün Sakarya Atatürk Stadyumunda Sakarya karması ile oynanan jübile maçında son kez forma giyen usta futbolcu Hakan Soylu, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak, veda etti. Soylu, "Bugün itibariyle futbol hayatımı sonlandırmış bulunmaktayım. Öncelikle SANTRA 54 Oğuzhan Yılmaz kardeşime teşekkürlerimi sunarım, bizi düşünüp böyle bir organizasyon hazırladığı için. Futbol hayatım boyunca futboldan zevk almaya çalışan mücadeleci bir oyun oynamaya çalıştım. Üzüldüğümüz günler oldu, sevindiğimiz günler oldu, kimseyi kırmamaya çalıştım kırdıysam affola. Tüm başkanlarıma, yöneticilerime, hocalarıma, tüm futbolcu kardeşlerime, bizi her zaman koşulsuz şartsız destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Futbol hayatım boyunca her zaman yanımda olan eşim ve çocuklarıma, bende emeği büyük olan babam ve anneme ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Futbolun içinde olmaya devam edeceğim. Şimdilik veda zamanı…" ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 8 =