Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

'Gücün varsa çıkacaksın,yoksa oturacaksın'

GÜNCEL
'Gücün varsa çıkacaksın,yoksa oturacaksın'

Gücün varsa çıkacaksın, yoksa oturacaksın!
Yenigün gazetesi köşe yazarı Ali Fikri Aşık bugün köşesinde Sakaryaspor’da başkanlık için konuşanların 17 Haziran’da neden kongrede aday olmadıklarını eleştirdi.  “Yönetime talip olan var mı yok mu? Varsa neden 17 Haziran’da meydana çıkmadı? Neden ilk oturumda yönetim sorunu çözülmedi?”  şeklinde yazan Aşık bir an önce yönetim sorunun çözülmesi gerektiğini hatırlattı.
Aday olacakların başkasının parasına ve gücüne değil kendi cebi ve güçlerine güvenmeleri gerektiğini belirten Aşık, “Cebine ve gücüne güveniyorsan çıkacaksın, başkasının cebine ve gücüne güveniyorsan yerinde oturacaksın Çünkü Sakaryaspor kimsenin oyuncağı değil” şeklinde yazarak sert bir dille eleştirdi.
 

Ali Fikri Aşık’ın yazısı;
Hemen hemen her dönem aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Ondan sonra da elde avuçta ne varsa almak zorunda kalıyoruz. Başarılı olamadığımızda da veryansın ediyoruz. Yönetime talip olan var mı yok mu? Varsa neden 17 Haziran’da meydana çıkmadı? Neden ilk oturumda yönetim sorunu çözülmedi? Yoksa neden el altından sağa-sola haber uçurup kafa karıştırıyorlar. Aday olan çıksın “Ben adayım” desin. Belediyenin desteğini alarak aday olmak isteyenlere ise şunu söylüyorum, “O zaman bende adayım” sizin ayrıcalığınız ne? Hep söylediğim bir şey var. Cebine ve gücüne güveniyorsan çıkacaksın, başkasının cebine ve gücüne güveniyorsan yerinde oturacaksın. Çünkü Sakaryaspor kimsenin oyuncağı değil.  Selahattin Aydın aday çıkmayınca yola koyuldu, bana göre Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu ile görüşmesi sonucu değiştirmeyecek. Çünkü Toçoğlu desteğini verdi. Aydın hamle yaptı, görüşmeler başlayacak. Yani erken kalkan yol alır misali, oluşumlar ve görüşmeler 25 Haziran’a bırakılmayacak, öyle olması da gerekiyordu. Çünkü kaybedecek zamanımız yok. Yarın yine ah vah etmektense yol almakta fayda var.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 1 =