Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Girişimci eğitimleri başlıyor

GÜNCEL
Girişimci eğitimleri başlıyor

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde 11. dönem kayıtlarının başladığı açıklayan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasından yapılabilecek kayıtlar için son tarih 17 Ağustos pazartesi’dir. Tüm girişimci adaylarımızı eğitimlerimize bekliyoruz” dedi.

KOSGEB
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB (Küçük ve Ortak Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ve MARKA (Doğu Marmara Kalkınma Ajansı) işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde 11. dönem kayıtları başladı. Eğitimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayraktar, “Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasından (www.sakarya.bel.tr) yapılabilecek kayıtlar için son tarih 17 Ağustos pazartesi’dir. Tüm girişimci adaylarımızı eğitimlerimize bekliyoruz” diye konuştu.
İLK DERS 24 AĞUSTOS
Bayraktar, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri kapsamında girişimcilik kültürünü geliştirecek 70 saatlik ücretsiz eğitimler gerçekleştireceğiz. Program sonunda sertifika almaya hak kazanacak girişimci adayları, 30 bin TL hibe, işlerini kurduktan bir yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi kullanabilme hakkına sahip olacaklar. Kayıt işlemlerinin ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde 11. dönem için ilk dersimizi 24 Ağustos Pazartesi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 1 =