Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Genç, “Üniversite ile işbirliğine hazırız”

GÜNCEL
Genç, “Üniversite ile  işbirliğine hazırız”

Eğitim alanında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşların başında yer alan MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

İŞBİRLİĞİ
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Müsiad) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Üniversite sanayi işbirliğine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Elmas; “MÜSİAD’ın çalışmaları bizim için çok önemlidir. MÜSİAD’ı üniversitemiz içerisinde daha çok faaliyet ve projelerle de görmek istiyoruz” dedi.

“ÖNEM VERİYORUZ”
MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim kurulu üyelerini çalışmalarından ötürü kutladı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şubesi’nin yaptığı ziyarette Sakarya Üniversitesi’nin üniversite sanayi işbirliğine önem verdiğine vurgu yapan Rektör Elmas, “MÜSİAD hem ülkemiz, hem üniversitemiz için gönül bağımızın olduğu önemli bir kuruluştur. MÜSİAD ve üniversitemiz işbirliği ile ortak projeler çerçevesinde Türkiye’ye örnek olacak önemli faaliyetler yapabileceğimize inanıyorum ve bu işbirliğini daha da genişletmek istediklerini dile getirdi.

“HER ZAMAN MÜSİAD’A AÇILABİLİRLER”
MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak, Sakarya Üniversitesi ile işbirliğine hazır olduklarını ifade eden MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç, “Üniversite eğitimin zirvesi, iş âleminin de bir adım öncesidir. Eğitim, diploma ile tamamlanmalıdır. Üniversitemiz ile işbirliği içinde olmamız bizi daha da mutlu edecektir. SAÜ ile her konuda işbirliğine hazırız. Yapacağımız faaliyet ve projelerde Sakarya Üniversitesinde işbirliği yapmak istiyoruz. Sakarya Üniversitesinde mucit olan öğrencilerimiz var ise onların projelerine de işbirliği içerisinde olabiliriz. Öğrencilerimiz projeleri ile MÜSİAD’a açılabilir. Bu çerçevede MÜSİAD bünyesinde Sosyal ARGE çalışmalarına da imkân sağlayacak akademik işbirliği hedeflemekteyiz” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 3 =