Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesine Ziyaret

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Erenler ilçesinde bulunan Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

GÜNCEL
Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesine Ziyaret

Öğrencilerin derslerine katılan İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesinin proje okulu olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Valiliğimiz himayesinde Müdürlüğümüzce yürütülen #NehirProjesi ile öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmaya yönelik çalışmalardan söz etti. Müdürlüğümüzce geçen sene uygulamaya konulan özel bilişim sistemi sayesinde 12. sınıf öğrencilerimize yönelik yapılan izleme sınavları sonuçlarının detaylı bir biçimde görülebildiğini ifade etti. Öğrencilerimizin bu imkân sayesinde kazanımlarla ilgili eksiklerinin farkına vararak önlem alabildiğine değindi.

Bakanlığımız tarafından ücretsiz ders kitaplarının yanı sıra yardımcı kaynakları öğrencilerimizle buluşturulmasından da büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Savaşçı, Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e şükranlarını ifade etti. Akademik başarının yanında sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle ilgili olarak da Valiliğimiz himayesinde Müdürlüğümüzce #SanatSakarya, #SporSakarya gibi çatı projelerimizin etkinliklerinin okulların açıldığı ilk günden itibaren öğrencilerle buluşturulduğunu söyleyen İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diledi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 1 =