Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ferizli'de Yeni Dönem Başladı: Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

31 Mart yerel seçimlerinde Ferizli'de C,93 oy oranı ile belediye başkanı olan Mehmet Ata, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. 15 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya, 7 İyi Parti ve 9 Cumhur İttifakı meclis üyesi eksiksiz katılım gösterdi.

İLÇELER
Ferizli'de Yeni Dönem Başladı: Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Toplantıda ilk olarak meclis katipleri, meclis başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyeleri seçildi. Daha sonra Ferizli Belediyesi'nin 2023 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.
Başkan Ata'dan İlk Meclis Toplantısında Önemli Açıklamalar
Toplantıda konuşan Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, 31 Mart'ta gerçekleştirilen seçimlerin ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi. Ferizli'ye hizmet etmek için büyük bir azimle göreve başladıklarını belirten Ata, "Seçimden önce verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız." dedi. Ferizli'yi daha modern, daha yaşanabilir bir şehir yapmak için önemli yatırımlar yapacaklarını vurgulayan Ata, "Halkımızla birlikte Ferizli'yi daha güzel bir geleceğe taşıyacağız." diye konuştu.
Meclis Üyelerinden Destek Mesajları
Toplantıda söz alan meclis üyeleri de Mehmet Ata'ya yeni görevinde başarılar dilediler. Ferizli'nin gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirten meclis üyeleri, Başkan Ata'ya ve ekibine güvendiklerini ifade ettiler.
Ferizli Belediyesi Meclisi Oluştu, Komisyonlar ve Heyetler Belirlendi
Toplantıda gündem oylanıp kabul edildikten sonra meclis divan kâtipliği, encümen üyeliği, komisyonlar ve müteşebbis heyetleri için seçimler gerçekleşti.
Meclis Divanı Oluştu
Gizli oylama ile meclis divan kâtipliğine asil üye olarak Ersin Aydın ve Sunay Türk, yedek üye olarak Kenan Adıyaman ve Gökmen Durmaz seçildi. Meclis birinci başkan vekili olarak Kemal Şahintürk, meclis ikinci başkan vekili olarak Mustafa Yayla seçildi.
Encümen Üyeleri Belli Oldu
Encümen üyeliğine Abdullah Kaşkaş ve Osman Mazlum seçildi.
Komisyonlar Oluşturuldu
Toplantıda imar, plan bütçe ve hukuk komisyonları için de üye seçimi gerçekleşti.
İmar Komisyonu: Halim Kılkış, Samet Zurnacı, Mustafa Yayla, Naci Kıral ve Abdullah Efiloğlu
Plan Bütçe Komisyonu: Mutlu Bülbül, Kemal Şahintürk, Abdullah Kaşkaş, Sunay Türk ve Gökmen Durmaz
Hukuk Komisyonu: Burhan Aydoğan, Mehmet Karadeniz, Mustafa Yayla, Kenan Adıyaman ve Sunay Türk
Heyetler Belirlendi
Ferizli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetine asil üye olarak Abdullah Kaşkaş, yedek üye olarak ise Mustafa Yayla seçildi. Ferizli Otomotiv ve Metal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyetine asil üye olarak Mehmet Karadeniz, yedek üye olarak ise Osman Mazlum seçildi.
2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi
Ferizli Belediyesi 2023 yılı Faaliyet Raporu oybirliği ile kabul edildi.
Ferizli Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 1 =