Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ferizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zaferi'nin 100’üncü yıl dönümü Ferizli’de törenle kutlandı.

İLÇELER
Ferizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

Ferizli Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan törende Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, Kaymakam Hasan Balcı, makamında protokolün tebriklerini kabul etti.

Ferizli’de30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncüyıldönümü dolayısıylaAtatürk Anıtı'nda çelenk sunma törenidüzenlendi.Ferizli Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na sırasıyla Kaymakamlık ve Ferizli Belediye Başkanlığı çelenkleri bırakıldı. Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli Belediye Başkanlığına Vekâlet edenHalim Kılkış’ın çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Ferizli Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Serdar Koç tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, FerizliKaymakamı Hasan Balcı, makamında protokolün tebriklerini kabul etti. Tören, tebriklerin kabulünün ardından sona erdi.

30 Ağustos Zaferi Çelenk Sunma Törenine, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkan VekiliHalim Kılkış, Jandarma Komutanları, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, STK Temsilcileri ile askeri ve sivil erkan katıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 2 =