Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ferizli Belediyesi Personel Bayramlaşması Gerçekleştirildi

Ferizli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreniyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

GÜNCEL
Ferizli Belediyesi Personel Bayramlaşması Gerçekleştirildi

Ferizli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreniyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kurban Bayramı öncesi bayram tatilinin son iş günü Ferizli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.
Bayramlaşma töreninde konuşan Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, Kurban Bayramı'nın manevi değerlerine vurgu yaparak, çalışanlarla birlikte bayram sevincini paylaşmanın mutluluğunu dile getirdi. Başkan Ata, "Bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Paylaşmanın, hoşgörünün, yardımlaşma ve dayanışmanın hâkim olduğu, toplumu birbirine sımsıkı bağlayan ve sevgiyle kucaklaştıran bayramın sevgi, barış ve huzur getirmesi dileğiyle; personelimiz ve halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım," dedi. Ayrıca, çalışanların özverili çalışmalarını takdir etti ve onlara teşekkür etti.
Bayramlaşma programı, Ferizli Belediyesi personelinin bir araya gelerek bayram sevincini yaşamasına imkân sağladı. Çalışanlar, belediye yönetimiyle birlikte bayramlaşarak güzel ve keyifli bir zaman geçirdi. Belediye meclis üyeleri de programda yer alarak çalışanlarla bayram sevincini paylaştı.
Başkan Ata, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren bir zaman olduğunu vurgulayarak, belediye personeline başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Törenin sonunda, Başkan Mehmet Ata tüm personele hediyelerini takdim ederek, bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programı, ikramlar ve neşeli sohbetlerin ardından sona erdi. 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 5 =