Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Evden Kaçan Kızlar Bulundu

ASAYİŞ
Evden Kaçan Kızlar Bulundu

Sapanca ilçesinde 17 Ağustos gecesi evden kaçtıkları belirlenen 2 kız çocuğunun Kocaeli’ne gittikleri ve geceyi burada Halkevi yakınlarındaki bir bankın üzerinde geçirdikleri öğrenildi.
KOCAELİ’DE
Bankın üzerindeki çocukların durumundan şüphelen bir vatandaş çocuklarla konuşmak istedi ancak başarılı olamadı. Çocukların Sapanca’dan geldiğinin öğrenilmesi üzerine iki çocuk arabaya bindirilerek sabah erken saatlerde Sapanca’ya geri gönderildi. Sapanca’da bir süre saklanan çocuklar öğlen saatlerinde İstanbul’a gitmek üzere ilçede şehirlerarası bir otobüs firmasının yazıhanesine geldi.
İHBAR
Çocukların internet haber sitelerinde ki resmini gören bir vatandaş siteyi arayarak bilgi verdi. Site editörü durumu vakit kaybetmeden İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Otobüs yazıhanesine gelen polis ekipleri çocukların dün geceden beri kayıp olan Z.T ve H.Ç. olduğunu belirledi. İki çocuk emniyetteki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.
BULUNDULAR
Kayıp haberinin sitemizdeki yayını sonrası onlarca ihbar telefonu aldık. Aldığımız tüm bilgileri emniyet güçlerine ilettik. Ve şuan 2 çocuğumuz siz okuyucularımızın duyarlılığı, emniyet güçlerinin çalışmaları ile bulunarak ailelerine teslim edildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 4 =