Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Erdal Köse’nin Kampanya Videosu Yayınlandı: “Erenler’e Erdal Köse Yakışır”

Belediye başkanlığı, muhtar ve belediye meclis üyelerinin seçileceği 2024 seçimlerinde Erenler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Erdal Köse’nin kampanya tanıtım videosu yayınlandı.

GÜNCEL
Erdal Köse’nin Kampanya Videosu Yayınlandı: “Erenler’e Erdal Köse Yakışır”

Belediye başkanlığı, muhtar ve belediye meclis üyelerinin seçileceği 2024 seçimlerinde Erenler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Erdal Köse’nin kampanya tanıtım videosu yayınlandı.



Videoda “Tüm Erenlerlilerin ilçeleriyle gurur duymaları için hep birlikte el ele gönül gönüle çalışacağız. Çünkü bize bu yakışır.” ibaresi dikkat çekti. Erenlerin 33 mahallesinin ayrı ayrı hatırlandığı videoda her mahalleye özgü öne çıkan özellikler vurgulandı.

Her fırsatta Erenler’in içinden olduğunu belirten Köse, Erenler’in sokaklarında attığı her adımda Erenlerlilerin samimiyetini hissettiğini belirtti. 33 mahallenin dertleriyle dertlenen Erdal Köse, Erenlerlilerin ilçeleriyle gurur duymaları için çok çalışmanın bir borç olduğunu ifade etti.

Kısa bir süre içinde 10 bin izlenme alan tanıtım videosu “Erenler’e Erdal Köse Yakışır” sloganıyla sosyal medya hesaplarından yayınlandı. 

Erdal Köse Kimdir?

1972 yılında Adapazarı’nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erenler’de tamamladı. Erenler’de geçirdiği çocukluk ve gençlik yıllarının ardından toplum hizmetine odaklandı. İş hayatıyla birlikte siyasete olan ilgisini keşfetti. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Halen, Erzurum Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde öğrenim hayatına devam etmektedir.

Sivil toplum çalışmalarına olan tutkusu ve toplumun ihtiyaçlarına duyduğu hassasiyet ile uzun yıllar aktif bir şekilde sivil toplum örgütlerinde görev aldı.  Bu süre zarfında halkın taleplerini dinlemek ve toplumsal sorunlara çözüm bulmak adına yoğun çaba sarf etti.

Siyasi arenada aktif rol almayı tercih eden Köse, 2017 yılında Cumhurbaşkanlığı Referandum sistemine destek olmak amacıyla EVET Platformu’nun kurucu üyeliği ve sözcülüğünü üstlendi. Bu platform aracılığıyla toplumun çeşitli kesimleriyle diyalog kurarak referandum sürecine dair bilgilendirme çalışmaları yaptı. Halkın demokratik sürece katılımını teşvik etti. 2017 yılındaki Ak Parti Erenler İlçesi 4. Olağan Kongresi’nde aktif olarak görev aldı. Çeşitli sorumluluklar üstlenerek bu sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirdi. Aynı zamanda Sivil Toplum Halkla İlişkiler birim başkanlığı görevini üstlenerek toplumun nabzını tuttu. Halkın taleplerini anladı ve çözüm odaklı çalışmalara yöneldi.

2020 yılındaki Ak Parti Erenler 5. Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı olarak seçildi. Aktif bir şekilde devam ettiği İlçe Başkanlığı görevinden Erenler Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusu için istifa etti. Erenler’in içinden biri olarak ilçeye dair var olan hakimiyeti ve bilgisiyle AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Erenler’e ‘Güler Yüzlü Siyaset, Saygılı Hizmet’ anlayışıyla hizmet etmeyi hedefliyor.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 7 =