Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

"En Özel Çocuklardan En Güzel Çocuklara" Anlamlı Destek

Serdivan Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Meslek Okulunun özel öğrencileri, deprem bölgesindeki çadır kentlerde öğrenim gören okul öncesi öğrencileri için eğitim materyalleri ürettiler.

GÜNCEL

Okulun atölyelerinde atık malzemelerden yapılan eğitim materyallerinin tasarım, üretim, boyama, ambalajlama, paketleme gibi her aşamasında görev alan özel çocuklarımız, depremde büyük acı yaşayan küçük kardeşlerini unutmayarak onlara bir nebze de olsa katkı sunmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadılar.

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Şube Müdürü Mahmut Kartaloğlu ile birlikte Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Meslek Okulunda yapılan bu anlamlı çalışmaları yerinde inceledi.

Özel çantasıyla birlikte hazırlanan eğitim materyallerinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla deprem bölgesindeki çocuklarımıza ulaştırılacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, bu anlamlı desteğe öncülük eden başta okul müdürü Mustafa Akgün olmak üzere Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Görsel Sanatlar, El Sanatları ve Özel Eğitim alanı öğretmenlerine ve özel öğrencilerine teşekkür etti.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 7 =