Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Emniyet Müdürü Naci Kuru Anısına Futbol Turnuvası!

Pamukova’nın yetiştirdiği unutulmaz isimlerden merhum 1.Sınıf Emniyet Müdürü Naci Kuru Anısı’na Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.

SPOR
Emniyet Müdürü Naci Kuru Anısına Futbol Turnuvası!

Pamukova’nın yetiştirdiği unutulmaz isimlerden merhum 1.Sınıf Emniyet Müdürü Naci Kuru Anısı’na Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.

24 takım katılıyor
Pamukova Belediyesi’nin katkıları ile AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 1. Sınıf Emniyet Müdürü Naci Kuru’yu Anma Halı Saha Futbol Turnuvası 7 Eylül Cumartesi günü akşamı saat 20.00’de Altunlar Halı Saha’da verilecek start ile 4 ayrı Grup’ta 24 takımın katılımıyla oynanacak.

Bir değerdi
Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Bayram’ın organizasyonuyla yapılan turnuvanın amacının ilçelerinde yetişip önemli mevkilere gelen isimlerin unutulmaması adına yapıldığını belirterek, “Bizim Naci abimiz gerçekten ilçemiz adına önemli bir değer olduğu kadar ömrünü mesleğine adamış bir isimdi. İlçemizden ilk il emniyet müdürü olması da ayrı bir gurur vesilemiz olduğu kadar kendisini sever, sayardık. Bu turnuva vesilesi ile kendisini bir kez daha rahmetle anacağız, mekanı cennet olsun” dedi.

Naci Kuru kimdir?
Pamukova’da 1962 yılında doğan Naci Kuru ilk ve ortaokul öğrenimini Adapazarı'nda tamamladı. Polis Koleji ve Polis Akademisini bitirdikten sonra 1984 yılında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Sırasıyla Uşak, Eskişehir, Malatya'da görev yaptıktan sonra 1993-1996 yılları arasında İsviçre-Bern Büyükelçiliğinde Güvenlik Ateşeliği görevinde bulundu. 
Evli ve 2 çocuk babası olan Naci KURU 1997 yılında 4.Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bursa'ya atandı. Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir illerinde 5 yıl Asayiş Hizmetlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 
2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008' de Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atandı. 2 yıl Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra 22 Aralık 2010 tarihinden itibaren Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken, hayatını kaybetti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 6 =