Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Emekliler Meclisi Ablukaya Aldı

TÜED Genel Merkezimiz tarafından başlatılan ve şubelerimizce; e-posta, faks, telefon, mesaj, basın açıklamaları, siyasi partileri ziyaretlerle sürdürülen “% zammı kabul etmiyoruz” hareketi, kamuoyunda geniş yankı bulmuştur.

GÜNCEL
Emekliler Meclisi Ablukaya Aldı

Özellikle sosyal medya mecralarında kardeş kuruluşlarımız olarak bizleri destekleyen ve emekli dayanışmasının en güzel örneğinin sergilenmesinde büyük katkıları olan EYT Federasyonu, E TV yapımcıları ve daha birçok sivil toplum kuruluşunun desteği ile tweetter da bir rekora imza atılarak 537 bin tweetle ülke gündeminin ilk sırasına yerleşmiş bulunuyoruz. 

Bütün bu girişimlerimizle oluşturduğumuz kamuoyu baskısı sayesinde iktidar ortağı partilerin ve birçok Genel Başkanın desteğini de sağlamış bulunuyoruz. Öncelikle MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye desteği için teşekkürlerimizi de ilettik. İnanıyoruz ki bütün bu çabalarımız bir sonuç verecek ve parlamentodan istediğimiz ek iyileştirme çıkacaktır. 

Bütün bu mücadele sürecinde, var güçleriyle çalışarak tepkimizi örgütleyen başta şube yönetimlerimize, şubelerimizin değerli üyelerine, kıymetli sosyal medya takipçilerimize, teşkilatımızın özverili çalışanlarına, medya desteğini esirgemeyen saygıdeğer basın emekçilerimize, başta EYT Federasyonu olmak üzere kardeş sivil toplum kuruluşlarımıza ve emeği geçen herkese en derin sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. 

Umuyor ve diliyoruz ki, bu yasa ilave iyileştirmelerle çıkacaktır. 

 TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ 
        GENEL YÖNETİM KURULU

#TBMMdeEmekliZAManı
@RTErdogan

@Akparti

@MHP_Bilgi

@dbdevletbahceli

@isikhanvedat

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 5 =