Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

DEVA Partisi'nden seçim sonucuna ait açıklama

DEVA Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, seçim sonucuna ait açıklamada bulundu.

SİYASET
DEVA Partisi'nden seçim sonucuna ait açıklama

Başkan Ercan Başnuh,  seçim sonucuna ait açıklamasında; "28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde halkımız tercihini  R oranında Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine  sandığa yansıtmıştır. Ortaya çıkan sonuç  ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Kurulduğu tarihten itibaren hukukun, demokrasinin, kardeşliğin, adaletin, liyakat ve ehliyetin savunucusu  olan Deva Partisi,  sandıklardan çıkan millet iradesine saygı duyarak, kuruluş ilkelerinden taviz vermeden kendisine verilen denetleme yetkisini yanlışları cesaretle dile getirerek, önerilerini halkımızla paylaşarak çalışmalarına devam edecektir.

Seçim sürecine girerken ülkenin gerçek gündemi olan ağır ekonomik sorunlarını  ve yönetim hatalarını, süreç içerisinde  montaj  video ve kurgularla başka alanlara çeviren, sırf kendisine destek vermediği için halkının P sini  ötekileştiren  hatta  terörist, bayraksız ve vatansız ilan eden bir anlayışın sandıktan çıkan sonuca bir zafer değil, ağır bir sorumluluk olarak yaklaşmasını dileriz.

Milletin ortak malı olan kamunun ve yerel idarelerin tüm imkan ve kaynaklarını seçime seferber edenler unutmasınlar ki, hak ve hukuk adına sarf edecekleri her sözün samimiyetini kaybetmişlerdir.

Deva partisi olarak, kuruluşumuzdan bu güne kadar,  çalışmalarımızı ülkemizin gerçekleri ile bağımızı hiç koparmadan sürdürdük. Halkımızın hak ettiği yaşam seviyesine kavuşmasında hukuk, güven ve liyakatin esas alındığı akıl ve bilim dışında başka bir yol olmadığını her gün daha çok hissederek, çalışmalarımıza devam ediyoruz. 
Biliyoruz ki, mevcut anlayış değişmediği taktirde Deva kadrolarına olan ihtiyaç her gün daha da artacaktır. Bizler, bu gün olduğu gibi  milletimiz sorumluk verdiği anda da her zaman hazır olacaktır." Ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 1 =