Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Dereköy Ve Kocatöngel’de Büyük Sevinç

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı; Büyükşehir Belediyesi tarafından Dereköy’de devam eden, Kocatöngel’de ise tamamlanan asfaltlama çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla buluştu.

İLÇELER
Dereköy Ve Kocatöngel’de Büyük Sevinç

Başkan Babaoğlu baştan sona yenilenen mahallelerle ilgili, “70 bin tona yakın asfaltlama yapılacak. Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR-HENDEK İŞBİRLİĞİ

Dereköy mahallesi grup yolunda çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Babaoğlu ve Başkan Namlı, burada vatandaşlarla sohbet etti. Ardından genişleme çalışması yapıldıktan sonra yine Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt serimi yapılanKocatöngel Mahallesi grup yolunu Namlı ve beraberindekilerle gezen Başkan Babaoğlu, vatandaşlardan gelen taleplerin giderilmesi için ekiplere talimat verdi. Dereköy sakinleri ile Kocatöngel Mahalle Muhtarı Mahmut Car, çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediyesine ve Hendek Belediyesine teşekkür ederek hizmetlerden mutlu olduklarını dile getirdi. Sıcak asfalt serimi yapılan mahallelerde Hendek Belediyesi ekipleri, çalışmalara tam destek vermeyi sürdürüyor.

BURHAN NAMLI: HENDEK FARKINI GÖSTERİYOR

Çalışmaları değerlendiren MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “ Cumhur İttifakının güçlü hizmet eli Sakarya’mızın her karışında hissediliyor. Hendek’imizde de yapılması gereken ne varsa makul şekilde yerine getirilmeye çalışılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi ve kadroları çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla sahada, tüm kurumlarla işbirliği içinde aziz milletimize hizmet veriyor. Dereköy ve Kocatöngel grup yollarında yapılan çalışmalar modern şehircilik anlayışının bir göstergesidir. Vatandaşımızın yaşam memnuniyetini ve kalitesini arttıran bu adımlarla Hendek farkını ortaya koyuyor. Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarıolan Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

TURGUT BABAOĞLU: GÜÇLÜ ULAŞIM AĞI

Başkan Babaoğlu ise, “Yol genişletme ve dolgu çalışması yaptığımız Kocatöngel grup yolunun yaklaşık 5,5 kilometrelik kısmı Büyükşehir Belediyemiz tarafından sıcak asfaltla buluştu. Bu yolun güvenli ve konforlu hale gelmesinin ardından yine Dereköy grup yolunda Büyükşehir Belediyemizin asfaltlama çalışması başladı. Güçlü bir ulaşım ağıyla iki mahallemiz baştan sona yenilendi, yenileniyor. Hendek her alanda çalışıyor, gelişiyor. Hendek’in bir ucundan bir ucuna hizmet gidiyor. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin büyük desteğini görüyoruz. Allah ondan razı olsun. Hendek’e olan desteğini esirgemiyor. İhtiyaçlarımızı söylüyoruz, hiç bizi geri çevirmedi. 70 bin tona yakın asfalt dökülecek. Bu Cumhur İttifakının gücüdür, başarısıdır. Halkımıza, ilçemize hayırlı uğurlu olsun “ diye konuştu.

BABAOĞLU TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

“Hendek ehline, Sakarya ehline emanet” diyerek sözlerine devam eden Başkan Babaoğlu, “Ülkemiz zorlu bir süreçten geçerken hizmet adına hangi kapıyı çalsak çok şükür taleplerimiz yerine geliyor. Buradan özellikle Ankara’ya gittiğimizde bizleri yalnız bırakmayan MHP Grup Başkanvekilimiz, Sakarya Milletvekilimiz Muhammed Levent Bülbül’e ve AK Parti Sakarya Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. MHP İl BaşkanıAhmet Ziya Akar’a, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e yine Hendek halkı adına teşekkür ediyorum. Özellikle Valimiz Çetin Oktay Kaldırım. Sağ olsun. Hangi konuyla gitsek Hendek’i geri çevirmiyor. Devletimiz her alanda hizmet üretip milletinin yanında yer alıyor. Çok şükür Hendek olarak yatırımda, hizmette gerekli desteği alıyoruz. Rabbim devletimize güç versin. Daha çok çalışıp, devlet-millet el ele vererek güzel yarınları güçlü şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 2 =