Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları Kaynarca’da buluştu

CHP’nin Sakarya’da görev yapan 15 ilçe başkanı Kaynarca’da İlçe Başkanı Ersan Ceylan’ın ev sahipliğinde toplandı.

SİYASET
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları Kaynarca’da buluştu

15 İlçe Başkanının katıldığı toplantıda birlik beraberlik içinde neler yapılabilir sorusuna yanıt aradıklarını ifade eden CHP Kaynarca İlçe Başkanı Ersan Ceylan, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. İlçe başkanları olarak dayanışma içinde neler yapabiliriz, Sakarya siyaseti konularında görüştük” diye konuştu. 

CHP İlçe Başkanları toplantısına Kaynarca İlçe Başkanı Ersan Ceylan, Karapürçek ilçe başkanı Ekrem Eren, Erenler ilçe başkanı Mustafa Çınal, Kocaali ilçe başkan Mithat Sarı ,Sapanca ilçe başkanı Cengiz Çiçek, Hendek ilçe başkanı Nihat Bayraktar, Adapazarı ilçe Başkanı Füsun Çetin, Serdivan ilçe başkanı Atilla Karahan, Pamukova ilçe Başkanı Fikret Uysal, Karasu ilçe başkanı Aykut Süt, Akyazı ilçe Başkanı Mustafa Sağır, Taraklı İlçe Başkanı Kadir Güneş, Serdivan İlçe Başkanı Atilla Karahan, Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar, Söğütlü İlçe Başkanı İsmail Turhan katıldı. Geyve İlçe Başkanı Gürkan Kar’ın ise mazereti nedeniyle katılamadığı belirtildi. 

CHP Kaynarca İlçe Başkanlığında toplantı yapan ilçe başkanları daha sonra ilçede bir süre gezip yemek yediler. İlk toplantılarını Taraklı’da yapan ilçe başkanlarının diğer ilçelerde de bir araya geleceği öğrenildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 1 =