Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Çalışmalar ne zaman bitecek

ÜÇ hafta'da sadece beton döküldü !

SPOR
Çalışmalar ne zaman bitecek

ÜÇ hafta'da sadece beton döküldü !

Atatürk Spor Kompleksi, Atatürk spor salonunda geçen ay başlayan parke yenileme çalışmalarında aradan geçen 3 haftalık zaman diliminde beton dökümü hariç hiçbir çalışma yapılmazken, durum hakkında açıklamada yapılmıyor.

Beton döküldü o kadar

Atatürk spor salonunun eskiyen parke zemini geçen ay sonlarında söküldü ve salonun içine 10 cm kalınlığında beton döküldü. Beton dökülmesinin ardından normal bir kuruma zamanı sonrasında Parke döşemesinin yapılacağı ve işlemin Mart ayı sonuna kadar bitirileceği söylenen sözler arasında yer aldı.

Parkeler gelmedi mi?

Salonun zeminine (oyun alanı) yeni montaj yapılacak parkenin Amerika’dan özel olarak getirileceği açıklanmışken ortada henüz gelen bir malzemenin olmadığı ileri sürüldü. Beton kuruması bekleniyor denmesine rağmen konu ile ilgili uzmanlar “ Beton çoktan kurudu” şeklinde konuşuyor. Çalışmanın bu şekilde gitmesi Atatürk spor salonunun Nisan ayı sonuna kadar kapalı kalabileceğini gösteriyor.

Maç nerede oynanacak?

Atatürk spor salonunun parke yapımı soru işaretlerini beraberinde getirirken diğer bir soru işareti de haftaya oynanacak maçın akıbeti hakkında ortaya çıktı.

Melikşah geliyor

Dün Mersin deplasmanında maç yapan Sakarya Büyükşehir belediyesi takımının  haftaya 28 Mart Cumartesi günü Sakarya’da yapacağı maçın yapılacağı salon yeri tam bir kaosa döndü. Kayseri Mondi Melikşah Üniversitesini konuk edecek temsilcimiz bu maçı Atatürk spor salonunda oynayamıyor. 2. Lig kriterlerine göre Lütfü Yaman spor salonu da ihtiyaca cevap vermiyor.

Beş binlik salon dolu

Beş bin kişilik Serdivan Sakarya spor salonu da önümüzdeki hafta Voleybol süper ligi ve Voleybol Avrupa şampiyonası için dolu görünüyor. Bu duruma göre Sakarya Büyük şehir Basketbol maçını haftaya Sakarya’da oynayamıyor.

Kocaeli mi?

Bu durumda SBŞ Belediyespor’un maçlarını Kocaeli’de oynaması gündeme geliyor. Ancak bu durum yöneticiler tarafından hoş karşılanmıyor ve Mondi Melikşah maçının ertelenmesi için yoğun bir uğraş olduğu ileri sürülüyor.

Diğer haftalar ne olacak?

Parke yapımı için işlem başlatılan Atatürk spor salonuna döşenecek Parke malzemesinin daha Sakarya’ya gelmediği düşünülürse ilerleyen günlerde çalışmalar yapılacağı için dev adamlarımızın Sakarya’da 11. Nisan Cumartesi Yeşil Giresun ve 18.Nisan Cumartesi günü oynayacağı Akhisar spor Belediye spor maçlarının oynanması bile imkansız görülüyor.

Kararı kim verdi?

Atatürk spor salonun Parke yapımı için daha malzemelerin bile ne zaman geleceği bilinmezken acele bir şekilde eski zeminin sökülmesi için neden bu kadar acele edildiği ve bu kararı kimin nasıl verdiği tartışılıyor. Basketbol severler ve Dev adamlarımızın taraftarlar “ Bu kadar plansız bir işlemi kim nasıl yaptırdı. Bu takımın yöneticileri ne iş yaparlar “ şeklinde konuşuyorlar.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 1 =