Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Çakallık Mahallesi'nde kilitli parke yol çalışmaları devam ediyor

Hendek Belediyesi ekipleri, Çakallık Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri kilitli parke yol çalışmaları kapsamında, 3 sokakta toplamda 3500 metrekarelik bir alanda yenileme işlemlerine başladı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İLÇELER
Çakallık Mahallesi'nde kilitli parke yol çalışmaları devam ediyor

YOLLARIN KALİTESİ ARTIYOR
Başkan Babaoğlu, Çakallık Mahallesi'nde yürütülen proje kapsamında, özellikle ulaşımın yoğun olduğu bölgelerdeki kilitli parke yolların kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar attıklarını belirtti. Ekiplerin 3 farklı sokağa yayılan 3500 metrekarelik alanda gerçekleştirdiği çalışmaların, mahalle sakinlerinin günlük hayatını kolaylaştıracağına vurgu yaptı.
CAMİ ÇEVRESİ ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Ayrıca, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, projenin bir diğer ayağında Cami önünde de düzenleme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Cami çevresine kilitli parke döşeme işlemleriyle birlikte, bölgenin estetik açıdan güzelleştirilmesine ve toplumun ibadet alanlarına daha rahat erişimine katkıda bulunulduğunu ifade etti.
DİĞER BÖLGELERE DE İYİLEŞTİRMELER YOLDA
Hendek Belediye Başkanı, yapılan bu çalışmaların şehrin genel görünümüne olumlu etkiler sağlayarak, vatandaşların yaşam kalitesini artıracağını dile getirdi. Aynı zamanda, belediyenin altyapı ve çevre düzenleme projelerine devam edeceğini ve şehirdeki diğer bölgelerde de benzer iyileştirmelerin gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 7 =