Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

BURSA’DA HENDEK RÜZGARI

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapılan 5.Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı fırtına gibi esti. 4’ü birincilik olmak üzere Hendekli karateciler 11 madalya kazanmayı başardı.

SPOR
BURSA’DA HENDEK RÜZGARI

11 MADALYA KAZANDI
Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapılan 5.Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı fırtına gibi esti. Gemlik Spor Salonu’nda 16 Ülke, 26 Şehir, 122 Kulüp ve 1600 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada Hendek Belediyesi adına mindere çıkan Alya Ekizoğlu, Yusuf Eren Temizel, Özgür Çağar Ergöz ve Elif Şimal birinci olurken, İlker Eren Özel ve Kerem Caner Akbulut ikinci, Mehmet Efe Kayacık, Yakup Karduz, Caner Atış, Yağmur Yeşil ve Kayra Bahadıroğlu üçüncü oldu. Turnuvayı 11 madalyayla tamamlayan Hendekli karateciler yine kürsüye çıkmayı bildi. 

"ÇOK MUTLUYUZ"
Bursa’da sporcularının yine üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirten Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz, mutlu olduklarını söyledi. Antrenörler, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Katılımın yüksek olduğu turnuvada zorlu rakiplerimiz ile çekişmeli maçlar geçirdik. Göstermiş oldukları performanstan dolayı sporcularımızı kutluyoruz.
Yoğun bir dönemden geçiyoruz, bizim için güzel bir turnuva oldu hedeflerimiz var, daha iyileri için mücadele etmeye devam edeceğiz. 2024 yılında Hendek Belediyesi Karate Takımı madalyaları toplamayı sürdürecek. Bize desteğini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye de teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 9 =