Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

BOSEDER’den Eğitim Semineri

Dişli " Biz bu yola gönül vererek çıktık"

GÜNCEL
BOSEDER’den Eğitim Semineri

Dişli " Biz bu yola gönül vererek çıktık"

Mart ayının başlarında resmi kuruluşunu tamamlayarak ardından yoğun bir katılım ile tanıtım gecesi düzenleyen BOSEDER Genel Merkezi şimdi de, Kurum İçi Eğitim Semineri düzenledi.

Eğitim seminerine Genel Başkan Hasan Dişli, İstişare Kurulu Başkanı Kemalettin Kaya, Genel Sekreter Orhan Kurtuluş, Teşkilatlanma Başkanı Erkan Çoruh, Medya Tanıtım Başkanı Ersin İbil ve birçok İl ve ilçe teşkilat mensubu katıldı. BOSEDER'in genel tüzüğü ile ilgili bilgiler verilen seminerde, başkanlıkların görevleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Gerçekleştirilen eğitim semineri, İstişare kurulu başkanı Kemallettin Kaya'nın programı açması ile başladı. Seminerde konuşan Kaya; derneğin amaçlarından, yaptıklarından, yapılması gerekenlerden ve başkanlıkların bölge, il ve ilçelerdeki önemlerine değindi. Ardından konuşma yapan Genel Sekreter Orhan Kurtuluş görevi ile alakalı tüzük üzerinden teşkilat üyelerine bilgilendirmeler yaptı.

Osmanlıyı bugünlere taşıyan BOSEDER'in, günümüzde yaygın olarak kullanılan Sosyal Medya kullanımlarının aktifliği ile teşkilat üyelerine bilgilendirme yapan Ersin İbil, " Biz büyük bir aileyiz ve daha çok yeniyiz. Ailemizi daha da genişletmek için sosyal medya kanallarını doğru olarak ve kurumsal kimlik altında kullanmalıyız." diyerek gerekli yönlendirmeler de bulundu.

Son olarak BOSEDER Genel Başkanı Hasan Dişli, " Biz bu yola gönül vererek çıktık. Hiçbir maddi manevi beklentimiz olmadan, sadece Osmanlı saygısını, hoşgörüsünü ve tutumlarını bugünlere yansıtmak için var olduk. Biz bu işi sadece Allah'ın hoşnutluğunu kazanmak için yapıyoruz. Kısa zamanda büyük bir aile olduk. Herkes bu işe gönlünü, aklını koydu. Kimse çıkarı için burada değildir en güzeli de budur. Bugün düzenlediğimiz eğitim semineri, doğru bilgiler ile doğru istişareleri yapmak üzere düzenlenmiştir. Herkes görevini en iyi şekilde yerine getirecektir.ATİ'ye giden bu yoldan umutluyuz, bizim bir amacımız bir hedefimiz var Osmanlıyı geri getiremeyiz tabi ki de ama o günleri bu günlere aşılayabilir ve bunu nesilden nesle aktarabiliriz. " dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 3 =