Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan Özten; “İlçemizin55 yıllık Tokmaklıdere Köprüsü yenilenecek”

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “55 yıllık tarihi köprümüz olan Tokmaklıdere Köprüsü’nü yenileme çalışmalarına başlayacak olan ekibimize ve emeklerinden dolayı değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ederiz.” dedi.

İLÇELER
Başkan Özten; “İlçemizin55 yıllık Tokmaklıdere Köprüsü yenilenecek”

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, tarihi köprünün Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileneceğini belirterek; “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’yi Belediyemizde ağırladık. Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, ziyaretinde 55 yıllık tarihi köprümüz olan Tokmaklıdere Köprüsü'nün yenileneceğini açıkladı. Deforme olmuş mevcut köprünün yıkılacağını yerine 30 metre uzunluğa, 13 metre genişliğe sahip yeni bir köprü inşa edeceklerini beyan etti. Tokmaklıdere Köprüsü’nü yenileme çalışmalarına başlayacak olan ekibimize ve emeklerinden dolayı değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ederiz” dedi.

Muhtarlarla bir araya geldik

Başkan Özten; “Belediye ziyareti ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız  Ekrem Yüce ve muhtarlarımız ile bir araya geldik. Çalışmalarımızda kullanacağımız tarım dronu ile deneme uçuşu gerçekleştirip incelemelerde bulunduk. Üreten şehir Sakarya’mızda Söğütlü İlçemizde modern tarım teknikleri ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda oldukça kararlı davranacağız. İlçemiz muhtarları da bizlere desteğini sürdürecek. Her şey Söğütlü için her şey Sakarya için” diye konuştu.

Milletvekili İnci’den ziyaret

AK Parti 28. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i makamında ziyaret etti.  Belediye Başkanı Özten, Milletvekili Ali İncinin ziyaretinde “Hizmet yolunda hep birlikte çalışmaya ve başarmaya devam edeceğiz” söylemini dile getirerek “Kıymetli Milletvekilimiz Sayın Ali İnci’yi ilçemizde ağırladık. Belediye ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek hasbihalde bulunduk. Türkiye Yüzyılı için hep birlikte çalışmaya ve başarmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 7 =