Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan Gündoğdu Bulgaristan'dan Madalya ile Dönen Sporcuları Makamında Ağırladı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 20-21-22 Mayıs 2022 tarihinde Bulgaristan’da düzenlenen ‘12. Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’nda, Ferizli’yi temsil eden sporcuları makamında ağırladı.

SPOR
Başkan Gündoğdu Bulgaristan'dan Madalya ile Dönen Sporcuları Makamında Ağırladı

Sporcular kategorilerinde güzel bir performans sergileyerek Ferizli’ye 20 madalya ile dönmüştü. Bulgaristan’da ki turnuvaya bizzat giderek sporcuların heyecanına ortak olan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’da Ferizlili sporculara yerinde destek verdi.

Varna - Bulgaristan’da düzenlenen Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’na katılan yedi sporcumuz dört kategoride toplam 20 madalya ile döndü.
Ferizli Salon Sporları Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörleri Fatma Özel’in yönetiminde antrenman yapan sporcularımız, ilk yurt dışı turnuva deneyimi olmasına rağmen Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’ndan çok başarılı bir tablo çizdi.

Kategorlerinde tatamiye çıkan Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörü Fatma Özel, iki kategoride toplam 2 gümüş madalya ile Avrupa ikinciliğini kazandı. Sporculardan Ali Kıran Özden 2 gümüş 1 bronz, Melek Ata 2 gümüş 1 bronz, Ömer Faruk Yılmaz 1 gümüş 1 bronz, Ümmü Gülsüm Sarı 1 gümüş 1 bronz, Rana Yaman 2 gümüş 1 bronz, Minel Kaşkaş 2 gümüş 2 bronz madalya ile Ferizli’ye döndüler.

Başkan Gündoğdu gösterdikleri performansla Ferizli’nin gururu olan sporcuları, Antrenörleri Fatma Özel ve Ferizli Salon Sporları Kulüp Başkanı Hidayet Kahyaoğlu’nu belediyede misafir etti.

Başarılı sporcularımızın Antrenörü Fatma Özel; “Bu süreçte Bulgaristan’daki turnuvayı yerinde takip eden, Ferizli’de Karate Sporuna ve sporcumuza maddi ve manevi her türlü desteği veren Başkan İsmail Gündoğdu’ya, sporcularım ve şahsım adına bir kez daha çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Minik Karatecilerin turnuvada elde ettiği çok önemli başarılarından çok büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Başkan Gündoğdu, “Minik Şampiyonlarımıza, kıymetli antrenörlerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızın gelecekte de nice başarılar kazanacağına gönülden inanıyorum” dedi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 9 =