Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan Dişli'den Bayram Mesajı

"Sevgi, Huzur ve Kardeşlik İçinde Geçsin"

GÜNCEL
Başkan Dişli'den Bayram Mesajı

"Sevgi, Huzur ve Kardeşlik İçinde Geçsin"

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklama bayramın kardeşlik, sevgi ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu. 
Bayramların karşılıklı olarak selamlaşmak, helalleşmek için en güzel fırsatlar olduğunu kaydeden Başkan Dişli "Ülkemizin her köşesindeki değişik mezhebi kökenden, bölgeden olan herkesin bugünlerin atmosferi içinde birbirleriyle en iyi dileklerle selamlaşmaları ve bayramlaşmalarını diliyorum. Allah kardeşliğimizi daim ederek, ülkemizdeki huzuru gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracak şartları bize nasip eylesin" dedi.
Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularının pekiştiği dini bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeşliğe, hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını temennisinde bulunan Dişli, “ Bu zorlu dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeden tüm milletçe nice bayramlara ulaşmamızı temenni ediyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 8 =