Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan Çelik Çalışmaları Yerinde İnceledi

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik’in girişimiyle Çubuklu mahallesinde başlatılan doğal gaz altyapı çalışmalarında büyük bölümünü kapsayan ilk etap tamamlandı. Altyapısı tamamlanan bölgelerde Serdivan Belediyesi ekipleri asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriyor.

İLÇELER
Başkan Çelik Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Osman Çelik, seçim döneminde sözünü verdiği yerlere doğal gaz verilmesi için girişimlerde bulunmuş ve bu girişimlerin sonucunda ilk etapta beş mahalleye doğal gaz müjdesi vermişti.

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince doğalgaz hattı için kazılan alanlarda asfalt yama çalışmaları yapılıyor.

“Çalışmalara Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Altyapı çalışmaları tamamlanan Çubuklu Mahallesi’nde asfalt işlemlerine devam eden ekiplere kolaylık dileyen Başkan Çelik, “Yazın gelmesini fırsat bilen ekiplerimiz hava sıcaklıklarına aldırmadan son sürat doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızda asfalt ve yama çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımız da bizler de bu çalışmalardan ziyadesiyle memnunuz. Söz verdiğimiz gibi en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağı Çubuklu Mahallemizden sonra diğer mahallelerimizde devam eden çalışmalarımızı da tamamlayıp hemşehrilerimizi temiz enerjiyle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Çalışan ekiplere soğuk limonata ikram eden Başkan Çelik, mahalle sakinleriyle sohbet ederek çalasımalar hakkında bilgi verdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 5 =