Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan Alemdar Park Yapımını Yerinde İnceledi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ile birlikte Yazlık ve Vatan Mahallelerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

İLÇELER
Başkan Alemdar Park Yapımını Yerinde İnceledi

Park alanında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Alemdar, park ile ilgili taleplerini de tek tek dinledi.

Serdivan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttüğü, Yazlık ve Vatan Mahallelerinde tam donanımlı bir sosyal donatı alanı olarak tasarlanan park yapım işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Başkan Yusuf Alemdar, 22bin metrekarelik alanda yapımı süren dev parkın son durumunu yerinde gördü. 7’den 70’e herkesin hizmet alacağı ve mutlu olacağı Yazlık ve Vatan Mahallelerini kapsayan Bölgesel Parkın bir ekosistem olacağı gerek peyzajıyla gerekse her insanın kendisinden bir şey bulacağı bir park inşa ettiklerini ifade etti. Başkan Alemdar, “Yazlık bölgemizde bu parkın 22 bin metrekaresini yeşil alan olarak planladık. Nitelikli bir alanı yaşam merkezi olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Bölgesel Parkta Neler Var

22 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan ve doğası, temiz havasıyla vatandaşlara oksijen kaynağı olması planlanan parkta yapraklı ağaç, ibreli ağaç ve çalı gruplarının yer alacağı bildirildi.

Çalışmaları devam eden Bölgesel Parkta yeşil alan, bisiklet yolu, fitness ve spor alanı, barfix spor alanı, 2 adet çocuk oyun alanı, baskı beton kaldırım alanı, oturma alanlarının bulunacağı ifade edildi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 6 =