Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan AK’tan STK ziyaretleri

Ziyarette güncel konular değerlendirildi

GÜNCEL
Başkan AK’tan STK ziyaretleri

Ziyarette güncel konular değerlendirildi

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Abdullah Sönmez’i ve Türk Tabipler Birliği Sakarya Tabibler Odası ‘nı ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerde Başkan  AK’a , AK Parti Adapazarı İlçe Başkan Vekili Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Metin Kurtuluş, İlçe Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Oğuz Tıkız, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Adapazarı Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Ülker Şenyurt ve Hatice Genç eşlik etti.
Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkan Vekili Abdullah Ari, şube başkan yardımcıları Muhammed Durmaz, Vedat İnan, Harun Kestane ve Yavuz Bingöl’ün  hazır bulunduğu ziyarette sağlıkla ilgili konular hakkında değerlendirmeler yapıldı. Abdullah Sönmez ziyaretten memnun olduklarını ifade ederek Mustafa Ak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ardından Türk Tabibler Birliği Sakarya Tabibler Odası Başkanı Gökhan Gedikli ziyaret edildi.Ziyarette güncel konular değerlendirildi. Gedikli, Mustafa Ak ve ekibine ziyaretleri için teşekkür etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 5 =