Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan adayı Semih TUNA “Üretici gereğini yapacaktır!”

SİYASET
Başkan adayı Semih TUNA “Üretici gereğini yapacaktır!”

Adapazarı, Serdivan, Erenler ve Arifiye Süt Üreticileri Birliği başkan adayı Semih Tuna, basın mensuplarıyla bir araya gelerek çarpıcı bilgiler paylaştı.

Sakarya'nın Erenler İlçesinde bulunan Yerel Kültür Derneği Otağ çadırında yapılan kahvaltılı basın toplantısında başkan adayı Semih Tuna, aday tanıtımları ile başkanlık süreci, birliğin ve süt üreticilerinin sıkıntıları ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Başkan adayı Semih Tuna’nın listesinde olan aynı zamanda süt üreticisi olan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yazılı Mahalle Muhtarı Şaban Süleyman, Süleymanbey Mahalle Muhtarı Zeki Uzun, Salmanlı Mahalle Muhtarı Mesut Şentürk ve Turnadere Mahallesi Muhtarı İlyas Bağcılar’da kendini tanıtarak, tüm üreticilerden destek beklediklerini söyledi.

Küskünlüklere değinen Başkan adayı Semih Tuna, "Burada küskünler var. Bu yönetim değişirse küskünlüğü ortadan kaldıracağız. Tamamen bir ekip çalışmasına yöneleceğiz. Tabii ki bizde zorluklarla karşılaşacağız. Hiçbir şey öyle toz pembe değil, yani birbirimizi kandırmayalım. Burada atıp tutmanın da gereği yok. Siz bir sürü vaatler de bulunursunuz ama yarın öbür gün gerçeklerle yüz yüze geldiğinizde bu üreticiye cevap veremezsiniz. Burada ciddi bir yönetim zafiyeti var. Biz bu yönetim zafiyetini ortadan kaldırmak için arkadaşlarımızla buraya talip olduk. Risk alacağız, almak zorundayız. Burada taze bir kana ihtiyaç var. Bunun da biz olacağımıza inanıyoruz." dedi.

Başkan adayı Semih Tuna'nın Yönetim Kurulu üyeleri toplantıda tek tek konuşarak önce kendilerini tanıttılar, ardından deneyimlerini paylaştı.