Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

BAKKALLARDAN BAŞKANLARA ÖZEL ZİYARET

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediyelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine Akyazı, Hendek, Kaynarca, Ferizli ve Söğütlü ile devam etti.

GÜNCEL
BAKKALLARDAN BAŞKANLARA ÖZEL ZİYARET

31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimler sonrasında belediyeleri ziyaret ederek başkanlara hayırlı olsun dileklerini ileten Oda Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetimi, 5 ilçenin başkanını daha ziyaret etti. Başkan Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretleri kapsamında Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı ve Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Güven Alan’ı ziyaret etti. Bakkal esnaflarına ziyaretleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan’ı belediyemizde ağırladık. Kıymetli başkanımıza nazik ziyaretler ve hediyeleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.  
Odanın faaliyetleri ve esnaflara yönelik projeler hakkında bilgi veren Başkan Akdardağan ziyaretin sonunda, Başkan Soykan’a günün anısına özel çini işlemeli tabak hediye ederek, “Yönetim Kurulu olarak Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Güler yüzlü misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” Diye konuştu. 
Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Akdardağan ve yönetimi Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Güven Alan’ı da ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Ziyarette emniyet ve esnaf odalarının karşılıklı işbirliğinin önemine değinildi. 
Başkan Akdardağan ve yönetimi daha sonra Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye hayırlı olsun ziyareti yaptı. Başkan Püsküllü’ye odanın faaliyetleri ve esnaflara yönelik çalışmaların önemini anlatan Başkan Akdardağan ziyaretinin sonunda günün anısına hediye takdiminde bulundu. Başkan Akdardağan, Belediye Başkanı Püsküllüye misafirperverliği ve güler yüzü için teşekkür etti. 
Başkan Akdardağan ziyaretleri kapsamında Sakarya Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Vedat Selamet'i ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı diledi. 
Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetimi, esnaf kökenli olan ve Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişi ve esnaflara yönelik çalışmalar gündeme geldi. Başkan Yazgan’a esnaf dostu olması nedeniyle teşekkür eden Oda Başkanı Ahmet Akdardağan ziyaretin sonunda işlemeli tabak hediye etti. 
Bakkallar Odası Başkanı Akdardağan, yönetim ve denetim kurulu üyeleri daha sonra  31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kaynarca Belediye Başkan adayı olması nedeniyle Oda Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Yazgan’ın yerine göreve gelen Kaynarca Esnaf Odası Başkanı Kazım Kaçmaz’ı ziyaret etti. Esnaf dayanışmasının öneminin konuşulduğu ziyarette Başkan Akdardağan, ilgisi için Başkan Kazım Kaçmaz’a teşekkür etti. 
Başkan Akdardağan ve yönetimi Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata ve Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt’u ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Her iki başkana da hediye takdiminde bulunan Başkan Akdardağan, esnaflara yönelik yapılacak her çalışmaya tam destek vereceklerini vurguladı. Her iki ziyarette günün anısına belediye başkanlarına hediye takdimi yapıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 8 =