Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Atabek canlı yayına katıldı

“Sakarya hayali etrafında birleşmeliyiz”

SİYASET
Atabek canlı yayına katıldı

“Sakarya hayali etrafında birleşmeliyiz”

Bir radyo kanalında canlı yayına katılan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek İlknur Çakar’ın sorularını yanıtladı.
 

“AK PARTİYİ ÖZÜMSEDİM”
Atabek, “Siyasette ve bürokrasi de çok farklı görevlerde bulundum. Her yaptığım işte AK Parti’nin kurumsal kimliğini hissettim, özümsedim ve içselleştirdim. Ailem ve partimizden kıymet verdiklerimle geniş istişarelerde bulunarak milletvekilliği adaylığı kararını verdim” dedi.
 

“ŞANSLI DEĞİL AVANTAJLIYIM…”
Atabek, “Her adayın partimize katacakları, farklı ve önemli özellikleri var elbette.  Şahsım adına ise, çok uzun süre teşkilatlarda görev aldığım için teşkilatçılığı, teşkilatçılığın usul ve erkanını; Ak Partinin vizyonu, misyonu, kimliğini, hedeflerini iyi bilirim. Bürokrasi de üst düzey bir görevde hizmet vermek bürokrasiyi tanımak açısından da şahsıma katkı sağlamıştır. Sakarya’da uzun bir süre sahada çalışmış olmak ve en ince ayrıntısına kadar burayı biliyor ve anlıyor olmak önemli. Bu yüzden kendimi şanslı değil avantajlı görüyorum”  şeklinde konuştu.
 

“SAKARYA HAYALİ ETRAFINDA BİRLEŞMELİYİZ…”
Atabek son olarak şunları söyledi: “Belirlenecek 7 kişilik aday listesi, kimilerini hayal kırıklığına uğratacak, kimilerini sevindirecek, kimilerini şaşırtacak, kimilerini üzecektir. İsimlerden ziyade ortak bir şehir tasavvuruna odaklanmak gerek. Sakarya’nın önemli lokasyonda olduğunu biliyor geleceğinin ise çok açık olan bir şehir olduğunu biliyoruz. Hepimizin Sakarya vizyonu etrafında ve Sakaryalılık etrafında, Sakarya hayali ve Sakarya sevdası etrafında birleşmemizin bu şehre çok büyük bir kazanım sağlayacağını düşünüyorum. AK parti olarak Sakarya’da 7-0’a talibiz, Sakaryalılar bize bu desteği verirse onları asla mahcup etmeyiz. Sakarya bizim sevdamız, Sakarya bizim hayallerimizin şehri! Bizim de Sakarya’ya daha iyi hizmet edebilmemiz içinde Sakarya’dan çok yüksek bir destek bekliyoruz.”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 4 =