Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

ASRİAD Sakarya’dan SAÜ Rektörü Hamza Al’a ziyaret

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal; beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al'ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL
ASRİAD Sakarya’dan SAÜ Rektörü Hamza Al’a ziyaret

ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı ziyaret etti. Rektör Al’ın makamında gerçekleşen ziyarette ASRİAD ve SAÜ birlikteliğinde yapılabilecek çalışmaların konuşuldu. Rektör Al’a görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Ulusal; “ASRİAD olarak, gençlerle iç içe olmak, Üniversite sanayi işbirliği kurmak istiyoruz. Bu iş birliği çerçevesinde üniversiteyle birlikte iş adamları sanayiciler bir arada projelerde üretebiliriz. Biz ASRİAD Sakarya Şubesi olarak buna hazırız” diyerek Rektör Hamza Al’a nazik ziyaretlerini kabul ettikleri için teşekkür ederek 14 Haziran’da gerçekleştirecekleri ASRİAD Sakarya 1. Olağan Genel Kuruluna davet etti.

Birlikte yapacak çok işimiz var

Rektör Hamza Al ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında; “Biz Sakarya Üniversitesi olarak, birlikte çalışmaya sıcak bakarız. Üniversitemizin iş dünyasıyla birlikte yapacak çok işimiz var. İşbirliği konusunda mutabıkız“ diyerek ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetimine çalışma ve faaliyetlerinde başarılar diledi.

Önce Nitelik tablosunu hediye etti

Ziyaret, ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal’ın ziyaretlerinin anısına ASRİAD’ın öncü sloganı olan Kûfi Alfabe ile ‘Önce nitelik’ yazılı tabloyu Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a takdim etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 8 =