Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Arifiye Kalaycıspor VS Çorluspor 1947 Zirve Yarışı Canlı Yayında

Liderlik Zirve Düellosu Pazar günü 14:00 de Zafer Omay’ın Anlatımıyla Facebook Zafer Omay Ve YouTube Omay Medya Kanalında canlı olarak yayınlanacak.

SPOR
Arifiye Kalaycıspor VS Çorluspor 1947 Zirve Yarışı Canlı Yayında

Bölgesel Amatör Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup 14 Haftası Zirve Yarışında Arifiye Kalaycıspor – Çorluspor 1947  arasında oynanacak olan Liderlik Zirve  Düellosu Pazar günü 14:00 de Zafer Omay’ın Anlatımıyla Facebook Zafer Omay Ve YouTube Omay Medya Kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Sakarya’nın  spor haber kanalı Youtube Omay Medya ve kislacay.com ortak yayını ile Liderlerin Düellosu Arifiye Kalaycıspor – Çorluspor 1947 müsabakası 29.01.2023 pazar günü saat 14:00 de Canlı Yayında olacak.

ARİFİYE KALAYCISPOR EVİNDE 3 PUAN PEŞİNDE

Ligde 28 puan ile üçüncü sırada bulunan Arifiye Kalaycıspor, 29  puan ile 2 sırayı paylaşan Çorluspor 1947  karşısında evinde olmanın avantajı ile 3 puan alarak liderlik koltuğunu devir alma mücadelesi verecek. Arifiye Kalaycıspor yönetiminde evinde oynayacağı bu zorlu karşılaşmayı mutlak kazanmak istiyor.Kalaycısporumuz, pazar günü evinde oynayacağı Çorluspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile ara vermeden sürdürdü.

ARİFİYE KALAYCISPOR’DA TRANSFERLER PEŞ PEŞE GELDİ

Kalaycıspor, bir dönem Sakaryaspor A takımı formasını terleten, son olarak Kızılcabölükspor takımının formasını giyen sol kanat oyuncusu Azat Tarım ,santrafor Yusuf Efe Seçgin,Serdivanspor’dan orta saha oyuncusu Emre Kılıç,Serdivanspor’dan Fatih Demirci , Stoper oyuncusu Recep Mert Eskin  ile sözleşme imzaladı.

ÇORLUSPOR 1947’DE ZİRVEYE KİLİTLENDİ

Hafta sonu oynayacağımız Arifiye Kalaycıspor karşılaşmasının hazırlıklarına tamamladı.Çorlu-Ergene Fırıncılar Odası Başkanı Haşim Yiğit ve yönetim kurulu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Arifiye Kalaycıspor maçı öncesi takımımızın antrenmanını ziyaret ederek futbolcu ve teknik heyetimize tatlı ikramında bulundular. Çorlu’muzun geçmiş dönem Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Ordulular Dernek Başkanı Mutlu Kütük’te antrenmanı ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

ÇORLUSPOR 1947 ÖNEMLİ TRANSFERLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Çorluspor 1947 , Efeler 09 formasıyla 3.lige çıkma başarısı gösteren, bu sezon 3.ligde 13 maça çıkan orta saha oyuncusu Fatih Bozok , Furkan Yıldırım Kafkasspor’dan, Mert Somay Karadeniz eğreli , Erdin Üzer Erbaa spor’ dan,Kaleci Ahmet Özden’in yerine Emre Şanal getirildi ilk resmi maçına çıkacak.

ÇORLUSPOR TARAFTARLARINA 25 KİŞİLİK KONTENJAN AYRILDI

Hafta başı taraftarımızın yoğun talebi üzerine kulüp başkanımız 6 otobüs tahsis etmiş fakat gelen kontenjan üzerine kimsenin dışarda kalmaması adına organizasyon iptal olmuştur. Büyük taraftarımıza duyurulur…

Kışlaçay Medya Yayın Yönetmeni Zafer Omay Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup 14 Haftası Zirve Yarışında Arifiye Kalaycıspor – Çorluspor 1947   müsabakasının çekimini ve spikerliğini yapacak. Canlı yayın uygulamasına seyirciler  Facebook : Zafer Omay- Youtube : Omay Medya Ve  www.kislacay.com adresinden ortak canlı yayınından ulaşabilecekler. Omay ‘Amacımız Futbola meraklı futbolseverlere amatör maçları izlettirmek ve spora ilgiyi arttırmak için Omay Medya olarak sizlere bu müthiş mücadeleyi sizlere izlettireceğiz.

HAKEMLER

 HATEM YARAR(Hakem)
 ALİ KURT(1. Yardımcı Hakem)
 KIVANÇ KAHRİMAN(2. Yardımcı Hakem)
 BURHAN ÖZTÜRK(Dördüncü Hakem)
 GÖKMEN CANLIDİNÇ(Gözlemci)

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 2 =