Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Arifiye Atatürk Caddesi’nin içmesuyu hattı Büyükşehir ile yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Arifiye ilçesinde başlattığı çalışmalar kapsamında bölgeye içmesuyu sağlamakta yetersiz kalan 800 metrelik hattı yeniliyor.

İLÇELER
Arifiye Atatürk Caddesi’nin içmesuyu hattı Büyükşehir ile yenileniyor

Proje ile birlikte bölgeye kaliteli içmesuyu kesintisiz bir şekilde sağlanırken kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Arifiye Atatürk Caddesi’nde başlattığı 3 etaplık çalışmalarla bölgeye içmesuyu sağlamakta yetersiz kalan hattı güçlü altyapı ile yenileyecek. Toplam uzunluğu 800 metre olan hat yenilendiğinde bölgeye kaliteli içmesuyu kesintisiz bir şekilde ulaştırılırken aynı zamanda kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek. Uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde Arifiye’ye hizmet etmesi beklenen hat sayesinde bölgenin içmesuyu sorunu çözüme kavuşmuş olacak.

800 metrelik yeni hat uzun yıllar boyunca bölgeye hizmet edecek

Bölgedeki hareketliliğin ve trafiğin olumsuz şekilde etkilenmemesi için etaplar halinde ilerleyecek proje ile altyapısı yenilenen etapların üstyapı çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacak. Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Şehrimizin dört bir yanında devam eden projelerimiz sayesinde Sakarya’nın güçlü altyapı ağını genişleterek geleceğe taşıyoruz. Arifiye Atatürk Caddesi’nde başlattığımız çalışmalar sayesinde de ekonomik ömrünü tamamlamış ve kesintilere neden olan 800 metrelik hat, yenilenmesinin ardından bölgeye uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde hizmet edecek. 3 etap halinde yürüteceğimiz çalışmalar ile trafik sorununun oluşmasına ve bölgedeki hareketliliğin azalmasına da engel olacağız” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 9 =