Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Akgül ve Kayaalp Hendek'e geldi

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonlarımız Taha Akgül ve Rıza Kayaalp ilçemiz Hendek'e gelerek, Hendek Olimpik Spor Kulübüne ziyarette bulundu.

SPOR
Akgül ve Kayaalp Hendek'e geldi

Dün ilçemiz Hendek, çok önemli iki ismi ağırladı. Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonlarımız Taha Akgül ve Rıza Kayaalp ilçemiz Hendek'e geldi. TGF Başkan Adayı olan milli gururumuz Taha Akgül, ilçemizin ve ilimizin büyük bir gurur kaynağı olan Hendek Olimpik Spor Kulübünü ziyaret etti. Yaptığı ziyarette Akgül ve Kayaalp'i kulübün onursal başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ile birlikte kulübün mevcut başkanı Feyzullah Köstereli karşıladı. Akgül ve Kayaalp, seçim süreci ile alakalı olarak yaptıkları ziyarette, kulübün bünyesinde bulunan sporcuları da antrenman esnasında ziyaret ederek, onlara eşofman hediyesi takdiminde bulundu.

Sadece Güreş ekibi de oradaydı

Ayrıca, Akgül ve Kayaalp'in Hendek Olimpik Spor Kulübüne gerçekleştirdiği ziyarette, Sadece Güreş Programı Yapımcısı ve Sunucusu Cemil Tekin ile birlikte programın yorumcusu eski pehlivan Yalçın Kaynak da Akgül ve Kayaalp'i yalnız bırakmadı.

Taha Akgül ve Rıza Kayaalp'in Hendek'e yaptıkları ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 4 =