Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ak'tan kadınlar günü mesajı

"Kadınlarımızın fedakârlıkları göz ardı edilemez"

GÜNCEL
Ak'tan kadınlar günü mesajı

"Kadınlarımızın fedakârlıkları göz ardı edilemez"

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak,

Kadınların sosyal, siyasal ve kültürel alanlarda çok daha fazla söz sahibi olmalarının, görev almalarının  sadece kadınlar için değil, toplumun tamamı için çok önemlidir. Toplumlarda ilk öğretmenler kadınlardır. Aile kavramıyla beraber Kadının önemi ve sorumluluğu artmış.  Gelecek nesillerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi, toplumla uyum içinde olması ve ülkesine yararlı bir birey olma yolunda atılan ilk adımlarda, öğrenilen ilk bilgiler hep kadınlarımız sayesinde olmuştur. Gelecek nesillerin yetişmesi şüphesiz onların omuzlarındadır. Tüm insanlığın bu bilince sahip olması gerekmektedir. Kadınlarımızın fedakârlıkları göz ardı edilemez.

 Kadınlarımız sadece toplumun bir parçası değil, toplumumuza yön veren bir değerdir. Özellikle son yıllarda gerek anayasal gerekse kanuni düzenlemelerle kadınlarımıza pozitif ayrımcılık ilkesi uygulanarak, sağlık hizmetlerinden, nakdi yardım hizmetlerine, istihdama kadar birçok yeni düzenleme hayata geçirilmiştir.

Toplumumuzda ve Kültürümüzde her zaman değer verdiğimiz, kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar, kadınlarımızın sadece bir gün değil her gün hatırlanmasını temenni ederim.”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 9 =