Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

AGORA açılıyor

GÜNCEL
AGORA açılıyor

AGORA ADAPAZARI ALIŞVERİŞ MERKEZİ İÇİN
GERİ SAYIM BAŞLADI….


Hayalleri Gerçeğe Dönüştüren, Agora Alışveriş Merkezi
14 Mayıs’ta Kapılarını Adapazarı”nda Açıyor!

Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yatırımcısı ve yöneticisi Odak Group tarafından hayata geçirilen Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları, gurme restoranları, sinema salonları, eğlence merkezi 14 Mayıs tarihinde saat 11:00’de “Agora Adapazarı”nda Hayat Var” diyecek… Adını Anadolu Medeniyetlerinde Antik Çağ”da ki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen “AGORA”dan alan Agora Alışveriş Merkezi, 2003 yılında hayata geçirdiği Agora İzmir Alışveriş Merkezi açıldığı tarihten bu yana 12 yıldır moda ve eğlence anlayışının en dinamik ve yenilikçi adresi olmuştur.

Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetin öncüsü olan Agora İzmir Alışveriş Merkezi, bu yıl 12.yılını kutlamanın haklı gururunu yaşarken,  Agora Alışveriş Merkezi’nin kalitesini farklı illere taşımak ve bölgeye değer katmak amacıyla, zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi olarak 14 Mayıs tarihinde Sakarya”da, üçüncü halkasını ise Agora Antalya Alışveriş Merkezi olarak Antalya da gerçekleştirerek büyümeye devam edecektir.

Modadan, Alışverişe, Eğlenceden Lezzete 12 yıllık Kaliteyi Adapazarı’na Taşıyoruz…
Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral,  30 yılı aşkın inşaat tecrübeleri, 12 yılı aşkın alışveriş merkezi geliştirme ve yönetim bilgilerini birleştirerek, perakende sektörünün önde gelen, yenilikçi markalarıyla İzmir’de süregelen iş ortaklığını Adapazarı’nda da devam ettirmeyi hedeflediklerini belirtti. Oral, 14 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Türkiye pazarında yer alan yerli ve yabancı markaların başarılı karmasıyla, Adapazarı hedef kitlesinin tüketici ihtiyaç ve isteklerine cevap vererek, “Agora Adapazarı”nda Hayat Var“ diyeceklerinin müjdesini verdi.

Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nin konumuna dikkat çekerek, 4.848 km2 yüzölçümü, hızlı kalkınması ve gelişmesiyle Sakarya”nın Türkiye”nin en dinamik şehirlerinden biri olduğunu dile getirdi.  Oral, 1.000.000”i geçen toplam nüfusu ile Marmara Bölgesinin İstanbul, Bursa, Kocaeli”den sonra 4.büyük ili olduğunu belirtti. Son yılların en hızlı sanayileşen şehirlerinden olan Sakarya’da özellikle otomotiv, tekstil ve gıda sektörlerinde büyük gelişmeler yaşandığını söyleyen Oral, Türkiye”nin en büyük 500 kuruluşu içinde yer alan birçok firmanın üretim tesislerinin Sakarya”da yer aldığını ve bu gelişmelerin Sakarya”nın alım gücü yüksek, eğitimli, genç ve dinamik nüfusun artmasına neden olduğuna dikkat çekti. Oral, bölgede Sakarya Üniversite”sinin de bulunması nedeniyle 74 bin öğrencinin eğitim düzeyinin yükselerek, bilinçli, harcama potansiyelin yüksek olacağının da altını çizdi. Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi ile şehrin modern ve yenilikçi yüzünü yansıtan bir alışveriş merkezi olmasını amaçladıklarını” ifade etti.
 

Dünya Markaları Agora’da, Agora Artık Adapazarı’nda….
120’yi aşkın mağazanın yer alacağı alışveriş merkezinde, cafe, bistro, gurme lezzetler, ünlü markalar ve temalı eğlence merkeziyle ilk”lerin ve en”lerin tek adresi olacak. Boyner, Stafanel, Mango, Jack & Jones, White & Beige, Gloria Jeans, LufianKorkmaz, Tantitoni, , KFC, Usta Döner ve Macaroni gibi bir çok ünlü marka çok yakında Adapazarlılarla buluşturacak.
 

Adapazarı’nda 1770 m2’lik Temalı Eğlence Merkezi
İçindeki çocuğu yaşatan, 7’den 70’e tüm ziyaretçilere keyifli anlar geçirmeyi vaat eden Agora Adapazarı Eğlence Merkezi, 1770 m2”li kapalı alanda yer alan 98 adet ürün grubu ile kendini çocuk hisseden herkese eğlenerek kaliteli zaman geçirme fırsatı sunacak. İnteractive Video Oyunları, her yaş grubu için Air Hockey, Kiddie Rides Oyun Grupları, Mini Akülü Araç Parkuru, Soft Play Oyun Alanları ile alternatif eğlence seçenekleri sunan Agora Eğlence Merkezi, Namco-Star Wars, Subway Surfers, Sega-Transformers Theater, Temple Run, İce Game-Kung fu Panda, Namco-Pac-man Smach Air Hockey, Sega-Plants , Zombie, İce Game-Golden Fishin, Soft Play Oyun Parkı, Akülü Araç Parkuru, Sega-Hapoon Lagoon ve dünya çapında büyük ilgi gören oyunları sizler için Adapazarı”na getiriyor.  Tüm bunların yanında oynadıkça kazan kampanyası ile ziyaretçilere hem keyifli vakit geçirme hem de eğlenirken kazanma imkanı  sunacak.
 

Sinema Salonlarında 1100 Kişi Ağırlanacak
Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi, 2.500 m2’lik 8 sinema salonu ve 1100 kişilik oturma kapasitesiyle vizyona giren ilk filmlerin yeni durağı olacak. En son teknolojiye sahip dijital sinema makineleri, Dolby dijital ses sistemleri, ergonomik özel tasarım koltukları , vale hizmeti, kişiye özel hizmet anlayışı ile eşsiz hizmet sunan danışma merkezi ve modern mimarisiyle Agora Alışveriş Merkezi, Adapazarlıların yeni gözdesi olacak….
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 3 =