Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ağır mağlubiyet aldık!

Avantajı elimizin tersiyle ittik

SPOR
Ağır mağlubiyet aldık!

Avantajı elimizin tersiyle ittik

Spor Toto 3. Ligin 32’nci haftasında büyük umutlarla gittiğimiz Etimesgut Belediye deplasmanında ağır bir mağlubiyet aldık. Temsilcimiz Sakaryaspor, şampiyonluk mücadelesindeki bu kritik randevudan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde tüketti. Ligde kalan 2 hafta öncesi büyük avantajı ellerinin tersiyle iten ekibimiz sahadan ağır bir mağlubiyetle ayrılırken, rakipler de haftayı 3 puanla kapatarak farkı tamamen açtı.

Müsabakada baştan sona kadar kötü bir performans sergileyen yeşil-siyahlı temsilcimiz, Sakaryaspor’un eski teknik direktörü Murat Bölükbaşı’nın oğlu Murat Can Bölükbaşı’nın attığı 2 golle adeta darmadağın oldu. Müsabaka ekibimizin 3-0 mağlubiyeti ile sonuçlanırken, bir de üzerine Özgür Kedikli’yi kaybettik. Sarı kart sınırında olan genç oyuncu, bu mücadelede sarı kart görerek ligin 33’ncü haftasında oynanacak Beylerbeyi müsabakasında cezalı duruma düştü.

HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu**, Hakan Betaş**, Gökhan Esen**
ETİMESGUT BLD: Mert Göktepe***, Tugay Kırcalı*** (Dk.81 Fatih Özaydın*), İsmail Hacıhafızoğlu**, Halim Demirok** (Dk.60 Zeki*), Sedat Dağ** (Dk.73 Artun Kütükçü*), Murat Hacıoğlu***, Murat Can Bölükbaşı****, Furkan Safi**, Birkan Kanber**, Rıdvan Kaval***, Mehmet Kahvecioğlu***
SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın*, İbrahim Kıymaz*, Ahmet Buğrahan? (Dk.46 Umut Pusat)*, Özgür Kedikli* (Dk.75 Mert Sarı*), Abdülkadir Akyıldız*, Hamza Ok*, Aykut Duran*, Muhammet Yürükuslu*, Levent Demiray* (Dk.66 Mustafa Akgün*), Gökhan Yazıcı*, Burak Bekaroğlu*
SARI KARTLAR: Rıdvan Kaval, Tugay Kırcalı, Murat Can Bölükbaşı, Furkan Safi (Etimesgut Bld), Özgür Kedikli (Sakaryaspor)
GOLLER: Dk.19 Tugay Kırcalı, Dk.66-81 Murat Can Bölükbaşı (Etimesgut Belediye)

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 9 =