Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Adapazarı Meclisi Toplandı

Adapazarı Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili Mehmet Yılmaz başkanlığında toplandı. Mecliste 9 madde oylandı.

İLÇELER
Adapazarı Meclisi Toplandı

Ekim Meclis Toplantısı

Adapazarı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun Ankara programı nedeniyle, meclis başkanvekili Mehmet Yılmaz başkanlığında, Orhangazi Kültür Merkezi’nde meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılışlar Bizi Mutlu Etti

Maddeler oylanmadan evvel bir konuşma yapan Meclis Başkanvekili Yılmaz, “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Sakarya’mızda bir toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Katılım gerçekten yoğun oldu. Adapazarı Belediyemizin 14 projesi de açılış listesinde yer aldı. Açılışların bizzat Cumhurbaşkanımız tarafından yapılması bizleri çok memnun etti. Projelerin tanıtım toplantılarını Mutlu Başkanımız muhakkak ki yapacaktır.Kendilerine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Yeni Araçlar Sahada

Adapazarı Belediyesi olarak Temizlik İşleri Müdürlüğümüze 16 adet, Fen İşleri Müdürlüğümüze 2 adet olmak üzere toplam 18 adet sıfır kamyonu satın aldık.Araçlarımızın kontrolleri tamamlandı ve şimdi sahadalar. Hayırlı olmasını diliyor ve bu güzel çalışma için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Menekşe Sanat Sokağı Tamam

Mahallemi Güzelleştiriyorum projemiz kapsamında Çark Caddemizde yer alan Menekşe Sokak, çok güzel bir sanat sokağına dönüştü. Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Kadın Kooperatifleriyle ortaklaşa Salı ve Cumartesi günleri el sanatları ürünleri hemşehrilerimize sunuluyor. Çok güzel bir ortak paylaşım projesi böylelikle hayat bulmuş oldu. Sokağımızın açılışını da yakında hep birlikte yaparız inşallah.

Mevlid Kandili

7 Ekim Cuma günü Mevlid Kandilini idrak edeceğiz. Tüm İslam aleminin ve milletimizin, hepinizin kandilini tebrik ediyorum. Rabbim huzurlu ve bereketli günlerden bizleri ayırmasın.” ifadelerini kullandı.

Meclis Gündemi

Yılmaz’ın konuşmasının ardından meclis gündemine geçildi. 9 maddelik meclis gündeminde 3 madde oy birliğiyle kabul edilirken, 4 madde imar komisyonuna oy birliğiyle, 2 madde plan ve bütçe komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

İkinci Oturum 13 Ekim’de

Ekim meclis toplantısının 2’nci oturumu, komisyonda görüşülen maddelerin karara bağlanması için 13 Ekim Perşembe günü, saat 14.00’da, Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 4 =