Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

3. OSB Yeni Yönetiminden Başkan Genç’e Ziyaret

Genç" OSB'ler bölgelerin can damarlarıdır"

GÜNCEL
3. OSB Yeni Yönetiminden Başkan Genç’e Ziyaret

Genç" OSB'ler bölgelerin can damarlarıdır"

Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Güneşoğlu firma sahibi Muzaffer Güneş ve yeni yönetim kurulu üyeleri Seher Mensucat firma sahibi Mustafa Tunç, Şenpiliç Yönetim Kurulu Danışmanı Abdurrahman Çakar, Sancak Tekstil firma sahibi Mesut Bekler ile Oğuzhan Plastik Genel Müdürü Semih Güngör, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.
Başkan Genç, “İlçemiz Soğucak, Yeniköy ve Hasanfakı mahalleleri arazileri üzerinde toplam 254 hektarlık alanda kurulu olan Organize Sanayi Bölgesi kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalar neticesinde bugün yaklaşık, 3500 personeli ve güçlü ihracat kapasitesi ile Sakarya ekonomisine önemli katkı sağlamıştır. Organize Sanayi Bölgeleri bulundukları bölgelerin can damarlarıdır. 3. OSB Sakarya’mızın önemli iş talebi açığını kapatmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Bütün bunlarda siz yönetim kurulu ve diğer yetkililer ile değerli müteşebbislerin etkileri göz ardı edilemez. Ben ilçemize kattıklarınızdan ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim." dedi.

3. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş, “Bizler Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi olarak gıda sanayi, yapı malzemeleri, tekstil sanayi gibi birçok sektörde üretim yaparak başta Sakaya ekonomisi olmak üzere Türkiye ekonomisine önemli kazanımlar sağlamaktayız. Şuan yapım aşamasında olan 3. OSB yolu tamamlandığında ise sevkiyatlarımız rahatlayarak ihracatımız artacaktır. Göreve geldiği günden bu yana bizleri yalnız bırakmayan, her zaman destekleri ile yanımızda gördüğümüz Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e teşekkür ederiz.” dedi ve Başkan Genç’e çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 4 =