Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

100 SPORCUNUN KATILDIĞI KEMER İMTİHANI SINAVI NEFES KESTİ

Hendek Karate Spor Kulübü, kuşak terfi imtihanını kendi antrenman salonunda gerçekleştirdi. 100 sporcunun katıldığı sınav sonunda karatecilerin tamamı üst kuşağa yükselmenin sevincini yaşadı.

SPOR
100 SPORCUNUN KATILDIĞI KEMER İMTİHANI SINAVI NEFES KESTİ

100 SPORCU 
Hendek Karate Spor Kulübü kuşak terfi imtihanı heyecanı yaşadı. Kendi salonunda 100 sporcunun katıldığı imtihana velilerde büyük ilgi gösterdi. Teknik Direktör Nurkan Kayacık, antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz nezaretinde yapılan imtihana katılın sporcular, aldıkları eğitimleri sınavda tüm hünerlerini sergileyerek gösterdi. Sınavın sonunda karatecilerin tamamı başarılı olarak üst kuşağa yükselmeyi bildi.

‘KUTLUYORUZ’
Hendek Karate Spor Kulübü Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ile antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz, sporcuları kutladı. Antrenörler, “100 sporcunun katıldığı kuşak sınavında başarılı olan sporcularımızın sınav heyecanları yüzlerinden okunuyordur. Başarılı bir şekilde sınavı tamamlayan sporcular bir üst kuşağa geçtiler. Sporcularımız sınavda mutlu ve heyecanlıydılar. Bizlerde onların rahat olması açısında onlarla konuşarak uygulamalı şekilde sınavlarını yaptık. Bir üst kuşak geçtiler hepsine hayırlı olsun. Geleceğimizi inşa ediyoruz, şampiyon adayları yetiştiriyoruz. Sınav zamanında sporcularımızı yalnız bırakmayan değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 9 =